• ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
 • ΠΑΡΑΛΙΕΣ
 • ΔΙΑΜΟΝΗ
 • ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
 • ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
 • Η πόλη της Κω
   Η πόλη της Κω, η όμορφη πρωτεύουσα του νησιού, κτισμένη στην ανατολική ακτή του, βρίσκεται σε ένα π...

  Read more

 • Μαρίνα

  Η Μαρίνα της πόλης της Κω βρίσκεται στην νότια έξοδο της πόλης, μπροστά στην πλατεία της 7ης...

  Read more

 • Πλατάνι (Κερμεντές)


  Το χωριουδάκι Πλατάνι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη της Κω, 3 περίπου χιλ...

  Read more

 • Άγιος Φωκάς


  Ο Άγιος Φωκάς είναι ένα τουριστικό θέρετρο που διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια σε μ...

  Read more

 • Τιγκάκι

  Ο παραθεριστικός οικισμός Τιγκάκι βρίσκεται 11 χιλιόμετρα Δυτικά από την πόλη της Κω, 7 χιλι...

  Read more

 • Ασφενδιού


  Το παλιό παραδοσιακό χωριό Ασφενδιού βρίσκεται 14 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλ...

  Read more

 • Πυλί

  Το Πυλί, η αρχαία πόλη Πέλη, βρίσκεται 15 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλη της Κω και 4 χ...

  Read more

 • Αντιμάχεια


  23 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από τη πόλη της Κω και 4 χιλιόμετρα Νότια από το επίνειό τ...

  Read more

 • Κέφαλος


  Η Κέφαλος είναι μια ωραία κωμόπολη χτισμένη σε ένα λόφο στο Δυτικό τμήμα του νησιού ...

  Read more

 • Καρδάμαινα

  Η κωμόπολη της Καρδάμαινας είναι ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται 29 χιλιόμετρα...

  Read more

 • Παραλία Λάμπη


  Η μεγάλη αμμουδερή παραλία της Λάμπης βρίσκεται αμέσως μετά την πόλη προς τα Δυτικά....

  Read more

 • Ψαλίδι


  Η παραλία Ψαλίδι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη πόλη της Κω, 3,5 περίπου ...

  Read more

 • Αγίου Φωκά


  Η όμορφη παραλία του Αγίου Φωκά βρίσκεται μπροστά στον ομώνυμο τουριστικό θέρετρο σε...

  Read more

 • Παραλία Θέρμες

  Η παραλία Θέρμες βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιόμετρα Νότια από την πόλη της Κω και 2 χιλιόμε...

  Read more

 • Τιγκάκι


  Η όμορφη και εκτεταμένη αμμουδερή παραλία Τιγκάκι βρίσκεται 11 χιλιόμετρα περίπου Δυ...

  Read more

 • Μαρμάρι


  Η παραλία Μαρμάρι βρίσκεται στην βόρεια ακτή του νησιού, 15 χιλιόμετρα Δυτικά από τη...

  Read more

 • Νησάκι Ψέριμος


  Η Ψέριμος είναι ένα μικρό νησάκι ανάμεσα στην Κω και την Κάλυμνο σε μικρή απόσταση κ...

  Read more

 • Μαστιχάρι

  Η όμορφη και αμμουδερή παραλία Μαστιχάρι βρίσκεται περίπου 3-4 χιλιόμετρα Βόρεια από την Αντ...

  Read more

 • Λημνιώνας


  Η παραλία Λημνιώνας βρίσκεται σε απόσταση 43 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την ...

  Read more

 • Άγιος Θεολόγος


  Η παραλία Άγιος Θεολόγος βρίσκεται σε απόσταση 47 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από...

  Read more

 • Καμάρι


  Η παραλία στο Καμάρι, το επίνειο της Κεφάλου, βρίσκεται σε απόσταση 1-2 χιλιόμετρα π...

  Read more

 • Αγίου Στεφάνου

  Η παραλία Άγιος Στέφανος βρίσκεται σε απόσταση 40 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλ...

  Read more

 • DiamondDeluxe


  Το ξενοδοχείο DiamondDeluxe, το νέο Ά κατηγορίας, ξενοδοχείο 5 αστέρων στο νησί της ...

  Read more

No result...
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Lambi beach

Γράφτηκε από on 20/06/2013

 

The long sandy beach of Lambi is situated just off the town of Kos, at the western end of it. It is more than 1000 meters long and a very popular beach, attracting many tourists, thanks to the vicinity to the town and its facilities.

 

Very well organized at all the length, both in front of the hotels and at the free parts, the beach has enough natural green and shadow and offers any kind of facility. If you choose this beach for swimming, you will enjoy the nice sea and sea sports, along with the advantages of a well organized beach.

Access to the beach is very easy by all means of transportation (buses, taxis, private and rented cars and motorbikes), but also by bicycle and on foot.

Νησάκι Γυαλί

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Στη μέση περίπου της απόστασης Κως - Νίσυρος, 4-5 ναυτικά μίλια Νότια από την Κω βρίσκεται το μικρό νησάκι Γυαλί. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μεγάλο βράχο ηφαιστειακής προέλευσης απ' όπου εξορύσσουν κυρίως ελαφρόπετρα. Υπάρχουν και στρώματα οψιδιανού και περλίτη. Στο νησάκι έχουν βρεθεί ίχνη από προϊστορικές εγκαταστάσεις ανθρώπων (Νεολιθική εποχή και πρώιμη εποχή του Χαλκού). Η πρόσβαση γίνεται μόνο με μισθωμένο σκάφος και αφού πρώτα πάρετε άδεια από τους υπεύθυνους της επιχείρησης που εκμεταλλεύεται τα ορυκτά προϊόντα της γης. Φυσικά πρέπει να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε νερό και ίσως πρόχειρο φαγητό, καπέλο, γυαλιά ηλίου και να είστε κατάλληλα ντυμένοι, γιατί ο ήλιος στο ξερό τοπίο είναι πολύ δυνατός.

Καρδάμαινα

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία της Καρδάμαινας, μπροστά στο ομώνυμο τουριστικό θέρετρο, βρίσκεται 29 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλη της Κω. Η παραλία εκτείνεται σε μεγάλο μήκος και από τις δυο πλευρές του οικισμού μέσα σε ένα όμορφο τοπίο γεμάτο πράσινο και λουλούδια.

Φαγητό θα βρείτε καλό σε ολόκληρη την περιοχή και στην παραλία σε ψαροταβέρνες, παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα εστιατόρια.

Magic Beach

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία Magic Beach, βρίσκεται στην Νοτιοδυτική ακτή του νησιού κοντά στην Κέφαλο (8 περίπου χιλιόμετρα πριν από το χωριό) και 32 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη της Κω.

Πρόκειται για μια ωραία παραλία με φίνα άμμο, νερά κρύα και αρκετά ήρεμα, περισσότερο ήρεμα από τις παραλίες της βόρειας ακτής. Είναι καλά οργανωμένη και προσφέρει στους επισκέπτες της αρκετές διευκολύνσεις, ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ. Προσφέρεται δυνατότητα διαμονής στην περιοχή της Κεφάλου και το φαγητό είναι πολύ καλό στις παραλιακές ταβέρνες που προσφέρουν κυρίως φρέσκο ψάρι.

Παράδεισος

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία Παράδεισος, ή Paradise Beach, βρίσκεται στην όμορφη Νοτιοδυτική ακτή του νησιού κοντά στην Κέφαλο (7 περίπου χιλιόμετρα πριν από το χωριό) και 33 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη της Κω στα Νοτιοδυτικά.

Όπως λέει και το όνομά της, είναι μια πολύ ωραία παραλία με φίνα άμμο, με κρύα και αρκετά πιο ήρεμα νερά από τις παραλίες της βόρειας ακτής. Είναι πολύ καλά οργανωμένη παραλία, που προσφέρει στους επισκέπτες της πολλές διευκολύνσεις, ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ.

Καμήλα

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία Καμήλα, βρίσκεται στην Νοτιοδυτική ακτή του νησιού κοντά στην Κέφαλο (6 περίπου χιλιόμετρα πριν από το χωριό) και 34 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη της Κω στα Νοτιοδυτικά.

Πρόκειται για μια ωραία παραλία με ωραία άμμο, με κρύα και αρκετά ήρεμα νερά. Είναι καλά οργανωμένη και προσφέρει στους επισκέπτες της αρκετές διευκολύνσεις, ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ.

Αγίου Στεφάνου

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία Άγιος Στέφανος βρίσκεται σε απόσταση 40 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλη της Κω και 3,5 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά από το σημαντικό τουριστικό οικισμό Κέφαλο. Τα χαρακτηριστικά της παραλίας είναι το βράχια κοντά στην θάλασσα, που συνήθως είναι διακοσμημένα με πολύ ωραία αγριολούλουδα και τα ερείπια των παλαιοχριστιανικών ναών, επίσης πολύ κοντά στην θάλασσα. Και τα δύο αυτά θέματα προσφέρουν την δυνατότητα στους ερασιτέχνες, αλλά και τους επαγγελματίες της φωτογραφίας να τραβήξουν μερικές ωραίες, όσο και εντυπωσιακές φωτογραφίες. Βέβαια, πολλές φορές τα ωραιότατα μωσαϊκά δάπεδα των ερειπίων είναι σκεπασμένα με άμμο που φέρνει ο αέρας. Άλλο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το μικρό νησάκι, το Καστρί, που δεσπόζει ως ένας μοναχικός βράχος στη θάλασσα μπροστά στη παραλία.

Καμάρι

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία στο Καμάρι, το επίνειο της Κεφάλου, βρίσκεται σε απόσταση 1-2 χιλιόμετρα περίπου Ανατολικά από το χωριό και περίπου 38 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλη της Κω. Μερικές φορές θα ακούσετε να την λένε και παραλία Κέφαλος από το γειτονικό μεσόγειο χωριό. Θεωρείται η πιο διάσημη παραλία του νησιού και μια από τις πιο ωραίες.

Η περιοχή διαθέτει δυνατότητες διαμονής και καλού φαγητού, κυρίως φρέσκο ψάρι σε ταβέρνες κοντά στη θάλασσα.

Άγιος Θεολόγος

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία Άγιος Θεολόγος βρίσκεται σε απόσταση 47 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλη της Κω, στην απότομη δυτική ακτή του νησιού. Πρόκειται ίσως για μια από τις πιο απομακρυσμένες, αν όχι την πιο απομακρυσμένη, παραλία του νησιού. Παρ' όλα αυτά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρείτε το δρόμο και να φτάσετε ως εδώ για να απολαύσετε το μπάνιο σας και κυρίως την θάλασσα πάνω στην ιστιοσανίδα σας. Απέχει 7 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από το μεσόγειο κεφαλοχώρι της Κεφάλου, που προσφέρει ότι χρειάζεται ένας απαιτητικός επισκέπτης.

Η ακτή εδώ είναι βραχώδης με πολύ μικρές αμμουδιές σε επίσης μικρούς κολπίσκους που προσκαλούν τον επισκέπτη να τον δεχτούν στην φιλόξενη αγκαλιά τους. Το μεγάλο ατού του Αγίου Θεολόγου είναι η δυνατότητα του επισκέπτη να κάνει ιστιοσανίδα σε ένα ιδανικό θαλάσσιο περιβάλλον με «σωστά» κύματα και καλούς ανέμους, ακόμα και αν είναι αρχάριος. Οι λάτρεις της περιοχής λένε ότι είναι το ιδανικό μέρος για τον αρχάριο στην ιστιοσανίδα.

Λημνιώνας

Γράφτηκε από on 20/06/2013

Η παραλία Λημνιώνας βρίσκεται σε απόσταση 43 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την πόλη της Κω, στην Βορειοδυτική ακτή του νησιού. Απέχει 5 περίπου χιλιόμετρα Βόρεια από το μεσόγειο κεφαλοχώρι της Κεφάλου που προσφέρει ότι χρειάζεται ένας απαιτητικός επισκέπτης και του οποίου είναι το επίνειο στην Βόρεια ακτή του νησιού.

Η παραλία είναι σχετικά οργανωμένη και προσφέρει στους επισκέπτες αρκετές διευκολύνσεις για το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους.

Σελίδα 1 από 4

Gallery

Facebook Like!